SOINTUKYLVYT, -HOIDOT JA –MEDITAATIOT

Ääni­maljat

Äänimaljahoidossa rentoudutaan selinmakuulla käsintaottujen tiibetiläisten kulhojen ympäröimänä. Kulhojen äänet ja värähtelyt rentouttavat ja tasapainottavat koko kehoa ja mieltä. Kulhojen taajuudet aktivoivat jokaista chakraa (kehon energiakeskusta) erikseen ja vaikuttavat myös syvemmällä tasolla.

Äänimaljahoitoja on mahdollista tehdä myös isommalle ryhmälle. Tällöin voit yksilöllisen hoidon sijaan kokea kulhojen äänet ja värähtelyt yhdessä muiden kanssa. Ryhmässä on myös mukava kuulla ja jakaa kokemuksia hoidon jälkeen.

Äänimaljat helpottavat meditaatiota ja vievät sinut syvemmälle rentoutuneisuuden tilaan. Äänet ja värähtelyt voivat tuoda esiin muistoja, näkyjä tai muita uusia ajatuksia.

Äänimaljahoito yhdelle henkilölle
75 € (sis. Alv 24 %)
Neljän kerran sarjakortti
200 € (sis. Alv 24 %)

[unex_ce_button id="content_hfqikm86g,column_content_asg7agk9d" button_text_color="#ffde7d" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#f6416c" button_padding="15px 40px 15px 40px" button_border_width="2px" button_border_color="#f6416c" button_border_radius="66px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#111111" button_border_hover_color="#111111" button_link="niina@soulnpepper.fi" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]VARAA AIKA[/ce_button]

Ryhmät
Ota yhteyttä ja mietitään juuri sinun ryhmällesi sopiva tilaisuus yhdessä!

Sijainti
Hoitohuone Helsingin Puistolassa tai Kapteeninkadulla Ullanlinnassa. Kysy myös kotikäyntiä!

Yleistä
Hoidolle on hyvä varata aikaa noin 1,5 h. Itse hoito kestää noin tunnin, mutta ennen ja jälkeen hoitoa on hyvä varata hieman aikaa keskusteluun ja itsensä kuunteluun.

Jooga

Kiinnostaako yksityistunti?
Soul´n Pepperin Niina opettaa Flow ja Yin –joogaa.

Jos kaipaat asanoiden tai oman sarjan hiomista tai ehkä sinulla on pieni ryhmä, joka olisi kiinnostunut aloittamaan joogan? Yksityistunteja on mahdollista järjestää juuri sinun tarpeidesi ja ryhmäsi mukaan. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sinun tuntisi!

[unex_ce_button id="content_l7q6v7h3i,column_content_7on98dnmw" button_text_color="#ffde7d" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#f6416c" button_padding="15px 40px 15px 40px" button_border_width="2px" button_border_color="#f6416c" button_border_radius="66px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="/info" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]OTA YHTEYTTÄ[/ce_button]

Reikienergia on korkeasti värähtelevää, lempeää ja tietoista rakkaudellista elämänenergiaa, jota reikihoitaja kanavoi käsiensä kautta hoidettavaan. Reikienergia hakeutuu aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan ja sillä voimalla, jota hoidettava on valmis vastaanottamaan.

Fyysisten vaivojen lisäksi Reiki rentouttaa kehoa ja mieltä. Auttaa hiljentymään ja rauhoittumaan. Reiki parantaa unenlaatua ja lievittää kipuja. Reiki myös aktivoi hyvää oloa ja hyvinvointia, sekä lisää rakkautta niin itseä kuin muita kohtaan.

Sana reiki tulee Japanista: Rei tarkoittaa universaalia ja ki elämän voimaa. Reiki nimellä tunnetun itsehoidon nykyisen muodon kehitti Mikao Usui Japanissa 1920 –luvun alussa. Reiki (Usuin luonnollisen parantamisen menetelmä) on yksi maailman tunnetuimmista ja levinneimmistä täydentävistä hoitomuodoista.

Reikihoito
55 € / kerta (sis. Alv 24 %)
Neljän kerran sarjakortti
200 € (sis. Alv 24 %)

[unex_ce_button id="content_l3aoplunc,column_content_asg7agk9d" button_text_color="#00b8a9" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#ffde7d" button_padding="15px 40px 15px 40px" button_border_width="2px" button_border_color="#ffde7d" button_border_radius="66px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="niina@soulnpepper.fi" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]VARAA AIKA[/ce_button]

Sijainti
Hoitohuone Helsingin Puistolassa tai Kapteeninkadulla Ullanlinnassa. Kysy myös kotikäyntiä!

Yleistä
Hoidolle on hyvä varata aikaa noin 1,5 h. Itse hoito kestää noin tunnin, mutta ennen ja jälkeen hoitoa on hyvä varata hieman aikaa keskusteluun ja itsensä kuunteluun.